MEDITASJONSKURS

Bli med!

Meld din interesse!

10:00 – 16:00

Maridalsveien 39b, 0175 Oslo

Meditasjonskurs med Sindre Daugstad

Vil du lære deg meditasjon? Komme deg ut av komfortsonen, pushe deg selv forbi dine begrensninger og utfordre din tro på hva du kan få til?

På kurset går vi igjennom forskningen bak meditasjon. Du vil lære hvordan du skal meditere, med kraftige pusteteknikker som åpner opp sinnet, slik at du ikke bare finner ro og tilstedeværelse i hverdagen, men slik at du også skape din realitet slik du ønsker.

Hvor holdes meditasjonskurset?

Meditasjonskurset holdes på Din Helse – Ditt Valg / Kiropraktiorklinikk1 i Maridalsveien 39b, Oslo. Kurset holdes live for mellom 5-10 personer. 

Hva lærer du på meditasjonskurset?

  • Vi vil først gå gjennom vitenskapen bak meditasjon og se på noe av den forskningen som er gjort på dette.
  • Så vil du lære kraftige pusteteknikker som aktivere pinealkjertelen og åpner opp sinnet og underbevisstheten din.
  • Deretter går vi gjennom to kraftige guidede meditasjoner.
  • Forstå hva meditasjon egentlig er.
  • Kom deg ut av komfortsonen.
  • Push deg selv forbi dine begrensninger.
  • Skap din realitet slik du vil.

NB! For de av dere som ikke er i Oslo er det også mulig å delta på kurset digitalt. Enten at vi filmer kurset eller at vi holder det heldigitalt. Skriv i meldingsfeltet under hva som passer for deg, og meld din interesse!

Sindre Daugstad brenner for å få deg til å få det bedre. Bedre helse, få det bedre mentalt, ha et bedre privatliv og et bedre profesjonelt liv. Med 15 års erfaring som kiropraktor og mental trener, har han hjulpet tusenvis av mennesker til å få det bedre. For Sindre kommer dette “bedre” innenfra. Hvis hjernen din fungerer og kroppen din fungerer, da fungerer du!