Kiropraktor og mentaltrener

Sindre Daugstad

Sindre Daugstad er daglig leder i Din Helse – Ditt Valg. Han har både Bachelor of Chiropractic Science og Master of Chiropractic fra Macquarie University i Sydney, Australia. Han har behandleransvar for både barn, voksne og eldre, og har et spesielt fokus på helhetlig helse. Sindre har internasjonal erfaring, og har jobbet på fire kiropraktorklinikker både i Norge og Australia. Han har selv tidligere vært idrettsutøver på nasjonalt og internasjonalt nivå innen kampsport, og har lang erfaring i behandling av profesjonelle idrettsutøvere.

Mann som har klatret opp på fjelltopp

Nyttige mentalteknikker – få det bedre!

Sindre Daugstad brenner for å få deg til å få det bedre. Oppnå en bedre helse, få det bedre mentalt, ha et bedre privatliv og et bedre profesjonelt liv. Med 15 års erfaring som kiropraktor og mental trener, har han hjulpet tusenvis av mennesker til å få det bedre. For Sindre kommer dette “bedre” innenfra. Hvis hjernen din fungerer og kroppen din fungerer, da fungerer du!

Vil du vite mer? Her er litt om Sindres egen reise.

Kiropraktorutdannelse fra Sydney, og store planer i hjemlandet!

For 15 år siden var han ferdig utdannet som kiropraktor ved Macquarie-universitetet, med graden Master of Chiropractic. Hans store ønske da var å starte kiropraktorklinikk på Grünerløkka i Oslo. Så etter ett år i turnus ved Din Kiropraktor på Konnerud, startet han KiropraktorKlinikk1 på Alexander Kiellands plass* (nesten Grünerløkka). Han satset alt og tok opp lån i banken for å starte klinikken. Han har sagt at han trodde pasienter ville strømme inn, fordi han kunne jo virkelig få folk bedre, ikke bare ta bort smerten, men faktisk fikse årsaken til problemene folk hadde! (*Nå holder klinikken til på Metro Senter i Lørenskog.)

Kiropraktor gir kvinne behandling av skulder
Foredragsholder og publikum

Coaching fra USA var løsningen

Slik gikk det ikke. Sindre holdt på å gå konkurs første året, for det var ikke nok pasienter til at businessen kunne gå rundt. Lånet måtte økes for at utgiftene skulle bli betalt. Det var på tide å gjøre noe nytt, men men han visste ikke hva. Da fikk han høre om et coaching-selskap fra USA som spesialiserte seg på å hjelpe kiropraktorer hjelpe flere pasienter og bygge businessen deres. Han var litt skeptisk først, ettersom investeringen for denne coachingen var på 60 000 kr per år. Dette var mer enn han hadde råd til. Likevel visste han at han måtte gjøre noe annet, og hvis disse coachene kunne levere, ville omsetningen øke – så han gikk “all in”.

For et bedre liv – begynn med å endre det du tenker!

Det som overrasket ham mest da han begynte med coachingen, var at det ikke ble snakket om hva han skulle gjøre, men om hvordan han skulle tenke. Man endret altså hva man tenkte, som igjen endret hva man sa og gjorde. Dermed fikk man et annet resultat. Pasienten ble bedre, fikk bedre oppfølging, og bedriftens omsetning økte drastisk. Dette tente en gnist hos Sindre. Hvis han så enkelt kunne endre sin mentale innstilling og få et annet resultat, så må det være slik for andre også. Han dykket dypt ned i feltet mentaltrening. Han ble selv coachet fra coaching-selskapet i USA i 10 år og tok profesjonell mentaltrenerutdannelse. Han begynte smått som mentaltrener for eksisterende kunder, og de oppnådde fantastiske resultater.

Person som hjelper en annen opp den bratte bakken
Få hodet over vannet

Hva kan du få hjelp til hos Din helse– ditt valg?

Nå hjelper Sindre folk ikke bare til å få bedre helse via kiropraktikk, han hjelper folk med å bryte gjennom sine mentale hindringer. De får hjelp til å tenke bedre, og med det mener Daugstad “det som er bedre for den det gjelder”. Hans misjon er: “Alle kan ha det bedre enn de har det i dag og alle kan leve sitt liv til dets fulle potensiale”. For å få til dette må vi først finne og korrigere fysiske og mentale blokkeringer. Sindre ser på det som sin oppgave å korrigere så mange fysiske og mentale blokkeringer som mulig, slik at så mange som mulig kan leve sitt liv til dets fulle potensiale.

Hva er din blokkering? Hva om du kunne bryte igjennom? Det er din helse – ditt valg!

Bestill time