Mental trening

“Hva er det som stopper deg? Sitter du fast? Føles ting tunge og uhåndterlige? Du er ikke alene. Vi har alle vært der til tider. Det som hjalp for meg var rett og slett å bryte gjennom hindringen, og slutte å gå rundt. Dette er noe jeg har hjulpet mange klienter med. Nettopp det å slutte å sitte fast, og bryte igjennom og ta styringen over situasjonen selv!”

Sindre Daugstad, daglig leder i Din helse – ditt valg.

Kontakt oss!
webinar-banner for kiropraktor Sindre Daugstad

Mental trening og coaching hos Din helse – ditt valg!

Mental trening hos Din helse – ditt Valg handler om akkurat dette. Nemlig å lære hvordan du kan ta styring og løse problemer selv. Videre fokuserer vi på teknikker du kan bruke for å ta ansvar for din egen fremtidige utvikling. Finn ut hva som stopper deg og hvordan denne hindringen påvirker livet ditt. Få klarhet i hva du vil oppleve i stedet for det du opplever nå. Oppnå et emosjonelt gjennombrudd.Vi tilpasser skreddersydde teknikker for deg, og med disse er målet at du kan skape både din egen nåtid og fremtid. Det er ikke hva som har skjedd som betyr noe, det er hva du velger nå, og hva du vil gjøre videre som er viktig.

Vi hjelper deg å se hindringer slik at du selv kan fjerne dem!

Målet med den mentale treningen hos Din helse – ditt valg er at du skal få hjelp til å se og fjerne hindringene som begrenser deg i å oppnå det du ønsker å få til både privat og profesjonelt. Få hjelp til å transformere mentale hindringer til muligheter og trene inn nye tankemønster. Få hjelp til å etablere gode vaner og rutiner, slik at  du kan trene på å mestre utfordringene og øke egen vilje til å lykkes. Gjennom å ta sjefsrollen i eget liv styrker du mestringsfølelsen, og du styrker din egen selvfølelse. Du blir tryggere på deg selv og ser på problemer som muligheter.

VI TILBYR:

icon-checked INDIVIDUELL TRENING

icon-checked TRENING I GRUPPER

icon-checked TRENING ONLINE

icon-checked WEBINAR

Våre kurs innen mental trening:

Det ultimate, emosjonelle gjennombrudd

Dette kurset går over seks uker og har til mål å hjelpe deg til å bli sjef i eget liv. Kurset kan holdes både online og i grupper. Kursholder Sindre Daugstad har over 12 års erfaring som kiropraktor, og er i tillegg mental trener (PMT). Han har hjulpet tusenvis av klienter til å oppnå bedre fysisk og mental helse.

Stressmestring

Positivt stress er en naturlig reaksjon som bidrar til økt fokus og styrket gjennomføringsevne.Negativt stress resulterer ofte i negative følelser, opplevelse av å være sliten og utbrent. Få innsikt i og kunnskap om stress og konsekvenser av stress. Få kunnskap om og tilegne deg teknikker for å mestre eget stress.

Silhuett av mann som klatrer oppover en bratt bakke med byen i bakgrunnen

Idrettscoaching

Gjennom effektiv, mental trening kan du optimalisere dine prestasjoner. Få hjelp til å styrke dine mentale ferdigheter, relasjoner, målsettingsprosesser, restitusjon og tidsplanlegging. Få trening i å takle både medgang og motgang, og ikke minst utfordringer i forbindelse med skader.

Avslappet mann som sitter på kontoret

Ledercoaching

For å kunne utvikle deg som leder trenger du verktøy for å se og forstå deg selv og dine medarbeidere. Med utgangspunkt i dine evner og kompetanse, kan du bli en dyktig lagleder tilpasset din virksomhet.

Organisasjonsutvikling

Lær å etablere en kultur for trygghet og tillit, skape rom for ulike tanker og meninger, sørge for kompetanseutvikling, samhandling og gjennomføring.

Klar for en positiv endring?

Kontakt oss!

Foredrag om mental trening:

Ønsker du en dag med positiv input for dine ansatte eller ledergruppen i firmaet? Temaene beskrevet over kan også serveres i foredragsform. Vi tilpasser oss deres ønsker og opplegg.

Se video nedenfor om kurs i stressmestring for bedrifter.

  • Nytten av mental trening
  • Kosthold og helse
  • Stressmestring: Nyttig stress – farlig stress
  • Det ultimate, emosjonelle gjennombruddet
  • Din helse – ditt valg