VÅRE TJENESTER

Din Helse – Ditt Valg

Vi tilbyr kiropraktorbehandling, mental trening, helseoptimalisering, røntgen og alfa-scan. Ønsker du spesialtilpasset opplegg eller ser du etter foredragsholder?

KONTAKT OSS!

Kiropraktikk

Vi hjelper deg med belastningsskader, låsninger og stivheter i rygg og nakke. 15 års erfaring og stort fokus på re-trening av hjernen for å gjenopprette optimal leddbevegelighet og gjenskape en kropp som fungerer optimalt.

FÅ VITE MER

Mental trening

Få hjelp til å se og fjerne hindringene slik at du kan oppnå det du ønsker å få til både privat og profesjonelt. Tren inn nye tankemønstre og ta sjefsrollen i eget liv! Styrk mestrings- og selvfølelsen, og la tidligere problemer bli til muligheter.

FÅ VITE MER

Helseoptimalisering

Vårt anerkjente treningsprogram der du lærer hvordan du kan optimalisere din helse, hva du bør tenke, gjøre og spise for å få maksimert din helse og energi og få en kropp som fungerer best mulig, så lenge som mulig!

FÅ VITE MER

Røntgen

Klinikken har egen røntgenmaskin for å sikre deg riktig årsaksorientert oppfølging. Ved røntgen får vi innsyn i skjelett og leddstruktur, og kan derfor luke ut skader, unormaliteter og sikre at du får en trygg behandling. Røntgenbilder blir tatt ved behov.

FÅ VITE MER
Alpha scan hos Din Helse- ditt valg

Alfa-scan

Alfa-scan er en hjerterytmevariabel-test, som viser nervesystemets kontroll av de automatiske prosessene i kroppen. 95 % av hjernens kapasitet brukes på å styre kroppen vår ubevisst. Hvor bra kommer signalene frem, og hvordan er stressnivået av det signalet? Dette påvirker hvor bra kroppen klarer å regulere funksjoner når den utsettes for påkjenninger.

FÅ VITE MER

Ortopediske såler

Ved Din Helse ditt valg kan du bestille spesiallagde ortopediske såler slik at du får riktig fotstilling for din kropp. Klinikken samarbeider med Celtic orthotics som har over 13 års erfaring med å lage og reparere ortopediske såler.

Med Arcatach-skanneren på klinikken skanner vi dine føtter i en vektbærende posisjon, slik at du kan få den riktige skreddersydde sålen for deg!

FÅ VITE MER

Braintap

Braintapping er en en kjapp og enkel måte å få den ultimate avslapping på, en ny start og revitalisere ved å enkelt optimalisere din hjernes topp potensiale når-som-helst og hvor-som-helst. Forskningsbasert metode som har vist å kunne hjelpe deg som opplever høyt stress, sliter med å sove, har dårlig energi, og mange andre utfordringer.

Den avslappende og revitaliserende effekten av 10 til 20 minutter med braintapping balanserer nervesystemet ditt og beskytter deg mot hverdagsstress. Daglig braintapping trener hjernen din til å bli mer motstandsdyktig og kreativ. Den aktiverer den riktige mentale tilstanden til riktig tid. Du blir den beste versjonen av deg selv!

FÅ VITE MER
Hør kiropraktor Sindre Daugstad i Din Helse Ditt Valg på Club House